Σχετικά με Εμάς

ABOUT US

H αγάπη του ιδρυτή της εταιρείας Ηλία Τελίδη και του συνεργάτη του Χρήστου Μπαρούση για το καλό κρασί και τα εκλεκτά ποτά αποτέλεσε την αφορμή για την ίδρυση της εταιρείας Baccoo – Εισαγωγή & Διανομή Κρασιών και Ποτών. Η εταιρεία Baccoo δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή ποιοτικών κρασιών και ποτών στον ελλαδικό χώρο.

Η γκάμα των προϊόντων μας είναι δυναμική και συνεχώς ανανεώνεται.Σημαντικό ρόλο στο εγχείρημα μας αυτό διαδραματίζουν οι συνεργάτες μας Αντώνης Γεωργιάδης και ο Παναγιώτης Μπόζας, οι οποίοι διαμένουν σε Ολλανδία και Ιταλία και ενημερώνονται διαρκώς για κάθε νέο προϊόν που κυκλοφορεί στην διεθνή αγορά. Με τον τρόπο αυτό, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι πάντοτε ενήμερη για τις εξελίξεις και εγγυάται την υψηλή ποιότητα των αγαθών που διανέμει.

Η εταιρεία μας διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα Ιταλικών Αφρωδών Οίνων και διαρκώς τη διευρύνει, ώστε να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις των πελατών της. Κάθε προϊόν έχει αξιολογηθεί από το εξειδικευμένο μας προσωπικό και η ποιότητα που σας προμηθεύουμε είναι εγγυημένη. Η ομάδα του Baccoo είναι συνεχώς διαθέσιμη να σας λύσει κάθε απορία και να σας ενημερώσει για τα εκλεκτά ποτά που διαθέτει, καθώς η επιλογή μεταξύ των προϊόντων μας είναι αρκετά δύσκολη και αποτελεί πρόκληση.

Η εταιρεία θέλει να διασφαλίσει πώς τα υψηλής ποιότητας ποτά που διαθέτει είναι προσβάσιμα σε όλους και τα διανέμει πανελλαδικά μέσω ενός δικτύου διανομής, που έχει διαμορφώσει. Το πάθος μας να ανακαλύπτουμε την τελειότητα μας επιτρέπει να φέρουμε πάντα κάτι νέο, φρέσκο που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.