Σχετικά με Εμάς

ABOUT US

Η αγάπη του ιδρυτή της εταιρείας, Ηλία Τελίδη, για τον κόσμο του εξαιρετικού κρασιού και των εκλεκτών ποτών αποτέλεσε τον ύστατο κίνητρο για την δημιουργία της εταιρείας “Baccoo wines”Εισαγωγή & Διανομή Κρασιών και Ποτών.Η Baccoo αφοσιώνεται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας κρασιών και ποτών στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία μας διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα Ιταλικών Αφρώδων Οίνων στην αγορά και συνεχίζει να την επεκτείνει, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών μας. Κάθε προϊόν περνά από αυστηρή αξιολόγηση από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, εγγυώμενοι την απόλυτη ποιότητα που παρέχουμε. Η ομάδα Baccoo wines είναι πάντα εδώ για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και να σας ενημερώσει για τις εκλεκτές επιλογές κρασιών που έχουμε, γιατί η επιλογή μεταξύ των προϊόντων μας μπορεί να αποτελέσει πραγματική πρόκληση.


Η εταιρεία μας δεσμεύεται να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρει είναι προσβάσιμα για όλους και τα διανέμει σε όλη τη χώρα μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής που έχει αναπτύξει. Η αφοσίωσή μας στην αναζήτηση της αριστείας μας επιτρέπει να φέρνουμε πάντα κάτι φρέσκο και καινοτόμο που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη.